Selecteer een pagina
Keuken2

Ik kan Meubelmaatwerk Brabant aan iedereen aanbevelen: denkt mee, flexibel, vriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding, houdt zich aan afspraken en voert alles volgens verwachting uit. Het is prachtig geworden!

Angela van den Broek

Custom kastenwand
Tussenwand
Badkamer meubilair
Walk in closet
Zwevend wandmeubel
Zwevend tv-meubel
Kast voor hal (op maat)

Echte vakmensen, die vakwerk leveren op maat en buitengewoon correct zijn. Prachtig resultaat! Dat blijkt ook uit de vele reacties van mensen die nu bij ons binnenkomen. Aanrader.

Edwin Walterbos

Kast met verplaatsbaar bureau
Kastenwand
Haardmeubel
Kinder speeltafel

Top vakmanschap, we zijn erg tevreden over het hele proces. Voorbereiding, geleverde meubels en de nazorg. Meubelmaatwerk Brabant is een echte aanrader.

Pepijn Keukelaar

Haardmeubel
Details designinterieur
Design interieur op maat
Boeddha kast

Erwin is een vriendelijke, meedenkende vakman. Op basis van een aantal 3D schetsen heeft hij precies gerealiseerd wat we voor ogen hadden. Wanneer details nog onduidelijk waren zocht hij direct contact wat voor een prettige samenwerking zorgde. Onze volgende kasten laten we ook zeker hier maken; top service, en hoogwaardig meubelmaatwerk van top kwaliteit.

Kantoor keuken
Maatwerkkeuken
Garderobe
Garderobe led
Erwin is een professionele meedenkende vakman. Bovendien is Erwin flexibel en prettig in de omgang. Erwin heeft voor ons een mooie garderobekast, een bureau, verschillende vensterbanken, trapleuningen en dergelijk gemaakt. Alles naar volle tevredenheid. Wij zijn ons nu aan het beraden op de volgende opdracht voor Erwin, want ons huis wordt er steeds mooier van.

Garderobe hangroede
Keuken op maat
Hangend televisiemeubel
Bijkeuken
Badkamer
Slaapkamer
Boekenkast

We zijn erg tevreden met alle inbouw (boekenkasten, alle kledingkasten, keukeninrichting etc.) die Erwin met zijn team bij ons heeft gerealiseerd. Er was goed overleg met onze binnenhuisarchitekte Inez Burvenich en samen hebben zij gezorgd voor een top inrichting van ons huis in Dalfsen. Alle kasten waren maatwerk, mooi afgewerkt én met enthousiasme geïnstalleerd, we zijn blij!!

Carla Dubbeldam

Zwevend design televisiemeubel
Televisiemeubel
Kastenwand
Televisie wand
Akoestische wandbekleding
Werkplek

Wij wonen in een pand dat meer dan 100 jaar oud is en we wilden een originele oplossing voor onze boeken. Op weg naar de supermarkt, troffen we de bus van Erwin aan met daarop zijn website. Thuis aangekomen, vulden we een antwoordformulier in en bijna direct was er het eerste contact met Erwin.

Eigenlijk hadden we nog niet eens duidelijk hoe onze kast er moest gaan uitzien. Erwin heeft ons geholpen door alternatieven aan te dragen, waarbij hij vooral ook de technische kant van onze wensen belichtte. We vonden dit een bijzonder prettige manier van samenwerken. Erwin was snel en kordaat in z’n reacties en afspraken waren gemakkelijk en snel gemaakt.

Nu hebben we die gedroomde boekenkast welke helemaal past bij ons mooie huis. Erwin en zeker ook zijn kundige medewerkers hebben hier een essentiële bijdrage aan geleverd. We kunnen dan ook iedereen met plannen voor een kast of ander interieur aanraden om met Erwin contact te zoeken.

G. Kraaijvanger

Boekenkast
Keukenblad
Keuken eiken
Keuken zwarte details
Oog voor detail
Radiator ombouw

Erwin luistert goed naar wat je precies wilt en denkt daarin mee. Daarbij legt hij uit wat de verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende voor- en nadelen zijn. Toen de kast was gebouwd maar nog niet gespoten konden we even komen kijken. Dat gaf goed beeld en deed bij ons de kleurkeuzes nog veranderen. De doorlooptijd was kort, echt tevreden!

Selma van Hoorn

Drankenkast
Drankenkast

Uitermate tevreden over het geleverde werk, mooi stukje maatwerk. Een naar onze wensen gemaakte wijnkast met geintegreerde wijnklimaatkast.

Barry Rokven

Drankenkast
Inbouwkast op maat
Inbouwkast op maat
Inbouwkast

Erwin is een echte vakman, denkt goed mee en zoekt naar mooie en creatieve oplossingen. Zijn werk is uitermate professioneel en hij werkt zeer secuur.

Onze maatwerk kasten en spiegel zijn naar grote tevredenheid geplaatst.

Eerlijke prijzen voor vakwerk. 👍

Tijs Paijmans

Wasmachinekast
Kastenwand
Speelkamerkast
Speelkamerkast met televisie

Ontzettend kundig en goede communicatie. Erwin is geduldig, vriendelijk en denkt met je mee. Daarnaast is hij een perfectionist wat in zijn werk een groot voordeel is. In onze badkamer staat een mooie kast en voor in de speelkamer van de kids heeft Erwin een prachtige kast op maat gemaakt. Een echte blikvanger waar wij al heel veel complimenten over hebben gekregen. Zeker niet te vergelijken met de “standaard” kasten die je “overal” kan kopen. Kortom een aanrader voor iedereen die maatwerk wil van hoge kwaliteit.

Saskia Bergmans

Speelkamerkastenwand