Selecteer een pagina
Keuken2
Details designinterieur
Design interieur op maat
Boeddha kast

Erwin is een vriendelijke, meedenkende vakman. Op basis van een aantal 3D schetsen heeft hij precies gerealiseerd wat we voor ogen hadden. Wanneer details nog onduidelijk waren zocht hij direct contact wat voor een prettige samenwerking zorgde. Onze volgende kasten laten we ook zeker hier maken; top service, en hoogwaardig meubelmaatwerk van top kwaliteit.

design televisiemeubel
tv meubel
Garderobe
Garderobe led
Erwin is een professionele meedenkende vakman. Bovendien is Erwin flexibel en prettig in de omgang. Erwin heeft voor ons een mooie garderobekast, een bureau, verschillende vensterbanken, trapleuningen en dergelijk gemaakt. Alles naar volle tevredenheid. Wij zijn ons nu aan het beraden op de volgende opdracht voor Erwin, want ons huis wordt er steeds mooier van.

Garderobe hangroede

Erwin luistert goed naar wat je precies wilt en denkt daarin mee. Daarbij legt hij uit wat de verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende voor- en nadelen zijn. Toen de kast was gebouwd maar nog niet gespoten konden we even komen kijken. Dat gaf goed beeld en deed bij ons de kleurkeuzes nog veranderen. De doorlooptijd was kort, echt tevreden!

Selma van Hoorn

Ontzettend kundig en goede communicatie. Erwin is geduldig, vriendelijk en denkt met je mee. Daarnaast is hij een perfectionist wat in zijn werk een groot voordeel is. In onze badkamer staat een mooie kast en voor in de speelkamer van de kids heeft Erwin een prachtige kast op maat gemaakt. Een echte blikvanger waar wij al heel veel complimenten over hebben gekregen. Zeker niet te vergelijken met de “standaard” kasten die je “overal” kan kopen. Kortom een aanrader voor iedereen die maatwerk wil van hoge kwaliteit.

Saskia Bergmans

Uitermate tevreden over het geleverde werk, mooi stukje maatwerk. Een naar onze wensen gemaakte wijnkast met geintegreerde wijnklimaatkast.

Barry Rokven

Erwin is een echte vakman, denkt goed mee en zoekt naar mooie en creatieve oplossingen. Zijn werk is uitermate professioneel en hij werkt zeer secuur.

Onze maatwerk kasten en spiegel zijn naar grote tevredenheid geplaatst.

Eerlijke prijzen voor vakwerk. 👍

Tijs Paijmans

Wasmachine kast
Voorraadkast
Detail voorraadkast